Reviews

Saskia Aukema

 

En intussen heb ik ook goed nieuws over de bekeerlingen. Ik heb op jouw advies Steven Hond benaderd (van d'jonge hond/Uitgeverij Komma), en ... binnen drie kwartier antwoord dat hij het graag wil uitgeven. Toen viel m'n mond wel even open; dat kun je je voorstellen. Maar hartstikke geweldig. Ben er erg blij mee, bedankt voor de tip!

 

Ikzelf ben trouwens gisteren officieel begonnen met de campagne voor het boek: http://www.bekeerd.nl/. Duimen dat het lukt. 300 voorintekeningen én een boel subsidie aanvragen ... We zijn er erg druk mee, en ik heb al een maand niet gefotografeerd, maar binnen 24 uur hebben we al meer dan 100 voorinschrijvingen binnen, dus hij gaat lekker.
 

 

 

 

Marlike Marks

 

Ik heb een projecttraining gevolgd bij Simone Henken. Deze training was echt een stap in de goede richting. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik het project, dat al jaren in mijn hoofd zat, eindelijk kort en krachtig op papier heb kunnen zetten. Naast hulp bij het formuleren van het project heb ik veel informatie gekregen over planning en financiering. Dankzij deze training heb ik duidelijk voor ogen wat ik wil gaan doen en waarom, en ik heb mijn plan aan een professionele jury kunnen voorleggen bestaande uit; Ellen Dosse, Theo Audenaerd en Ahmed Polat, tijdens de Keep an Eye Award.

 

Fotografie: Petra Stavast


 

Danielle Regout

 

Afgelopen maart heb ik mijn opleiding aan de Fotovakschool afgerond, met jou als einddocent. Mijn afstudeerproject "Hijab Unravelled" is een documentaire over 31 moslima's en hun hijab (hoofddoek).

Mede door jouw aanmoedigingen en de samenwerking met John van Leeuwen (via jou) heb ik het project voortgezet. Met trots kan ik vermelden dat het boek inmiddels bij de drukker ligt en dat de documentaire in de Melkweg te Amsterdam geëxposeerd zal worden. 23 oktober 2015, 18.00-21.00 in de Melkweg Expo te Amsterdam

Ik wilde je nog ontzettend bedanken voor deze aanmoediging en de steun, het heeft mij enorm verder geholpen.

 

 

Voor advies en trainingen van Simone Henken en andere professionals ga naar Beeldvoorziening

Beeld voorziening_logo 2019.jpg