He is not a crook!

August 1, 2016

99 days to go. De Trump memorabilia liggen opgestapeld bij een kraam op de vlooienmarkt in Belleview. Cathy, eigenaresse is "In love with Trump" want "He is not a crook". Hillary is dat wel want zij wil de werkgerelateerde e-mails die zij prive heeft ontvangen, niet onthullen. Cathy's man werkt bij de overheid. Als hij zoiets zou doen, zou hij ontslagen worden. Waarom zou Hillary dan mogen blijven?! 'En Trump dan' vraag ik, 'Hij wil geen inzage geven in z'n belastingen?!' Maar Cathy is al weer druk in de weer met een klant. Het antwoord op die vraag laat op zich wachten.

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 15, 2019

May 15, 2019

May 10, 2018

May 1, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Photographic designer specialized in portraits, advertisements and long term projects with  social relevance. Amsterdam, Netherlands (31) 06 50455055