Scallopseason

August 1, 2016

Scallopseason in Homosassa. Drie maanden per jaar is er werk voor James Huggins en zijn zonen Michael en Cletis. Voor de rest van het jaar zijn er weinig mogelijkheden voor de jonge jongens, behalve het rondvaren van toeristen en vissen.
Homosassa is een waanzinnig mooi natuurgebied. Het gebied was oorspronkelijk van de Seminole Indianen. In 1851 startte David Levy Yulee zijn suikerplantage waarbij ongeveer 1000 slaven te werk waren gesteld. Na de burgeroorlog in 1865 werden de slaven bevrijd en de resten van de plantage zijn bewaard gebleven Yulee Sugar Mill Ruins Historic State Park

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 15, 2019

May 15, 2019

May 10, 2018

May 1, 2018

Please reload

Archive