Braenworksacademy werkt!

Braenworksacademy! Wat is het? INSPIREREND en bovendien LONEND want dat is waar de business school voor opgericht is om uiteindelijk geld te verdienen met je creatieve onderneming.

Via Dupho kreeg ik de kans om mee te doen met het programma van de new businessschool for creative entrepreneurs van Kevin de Randamie, Braenworksacademy. Je denkt al heel snel: 'Ach, dat zal wel weer de zoveelste opleiding zijn in het oneindige aanbod om culturele ondernemers wegwijs te maken met de zakelijke aspecten", maar dit is toch echt anders. Waarom? Omdat ik nu in aanraking kom met een heel nieuw netwerk van getalenteerde en ondernemende, culturele professionals. En je netwerk is zo belangrijk, zo niet alles. En daarbij weet oprichter Kevin de Randamie, velen zullen hem kennen als hiphopartiest Blaxtar van de hoed en de rand maar ook als zakelijk ondernemer is hij gepokt en gemazeld. Ook de gastdocenten zijn professionals op het gebied van contracten en financiën.

Ik ontmoet fantastische, getalenteerde mensen, die hun artistieke sporen verdiend hebben en hard aan de weg timmeren zoals Brian Brammerloo, hiphopmuzikant en winnaar van de Grote van Nederland of Cherif Zaouali, danser en acteur of Mo Hersi, spreker en komediant. Hij wordt dit jaar de eerste niet blanke cabaretier die de Oudejaarsconference verzorgt. En dit zijn tevens allemaal potentiële klanten die ook weer hun eigen netwerk hebben. Van Mo Hersi bijv. heb ik zijn voorstelling "Escape room' van theatergroep ZEP, mogen fotograferen. Het is dus lonend.

De deelnemers uit mijn klas mag ik portretteren en deze foto's worden gepresenteerd op 12 juli bij het Creative Revolution Festival in Denhaag. Hoe het programma er precies uit komt te zien is nog niet bekend maar het wordt met zoveel artistiek talent een heel enerverend evenement.

Oh, bekijk vooral de site van Braenworksacademy.nl

Bij deze mijn portret van Cherif Zaouali, danser en acteur.

www.simonehenken.com

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square